kdybys pravidelně pročítal eventy tak víš, že od loňska je pravidelný drop v týdnu a pak první a třetí víkend v měsíci. Takže ano orientuje se celkem dost lidí.
Je fakt, že o vánocích bylo deaktivováno, ale už tak 2 týdny jede vše jak má ![]()
kdybys pravidelně pročítal eventy tak víš, že od loňska je pravidelný drop v týdnu a pak první a třetí víkend v měsíci. Takže ano orientuje se celkem dost lidí.
Je fakt, že o vánocích bylo deaktivováno, ale už tak 2 týdny jede vše jak má ![]()
Problém díky německé podpoře vyřešen
A byl na straně 2FA.
Už jsem klidná tak děkuji za pomoc.
Co ti píše tato stránka? https://www.whatismyip.com/proxy-check/
Samotné 2FA není problém, u tebe bych se stavěl spíše za problém s proxy a to s tebou dořeší jedině tvůj poskytovatel internetu. Každopádně, diskusi o tvém problému můžeme vést na ticketech, né tady.
Já tě zdravím, proxy problém určitě není, když mi jedou další 3 účty!!!!!!!
A podpora? Teď budu ale hodně sprostá protože jsem nas.... Tam jsem psala 17.1.2023 a těch 72 hodin na dodržení je snad bl.ý vtip.
Je problém 2FA!!!!!! A ano zní to naštvaně? To bude tím, že jsem fakt naštvaná. Dělá mi to od té doby co jsem kvůli špatně stažené aktualizaci na mobilu musela dát tovární reset.
A BUM. Účty s 2FA amen.
Nepsala bych tady, kdyby podpora fungovala jak má. Včera se na ticket díval zlatíčko Natiko a ten to předal do Německa. A víš co? Chtějí po mě takové bl.osti, že nestačím zírat. Kdy byl účet vytvořen, kolik tam je postav, kdy jsem na které postavě byla naposled. Toto není normální. Včetně toho, kdy a kolik jsem na účet dobíjela a doklady. Tak toto už je sakra moc!!!!!!!
Teď mi napiš co si o tomto myslíš. Je to podle tebe normální????? Cavius
Dík problém vyřešen... Pomohl až nový router
ten starý asi nepřežil tovární nastavení...
Ahojky všem
od včera mi nejde se přihlásit do GF clienta. Píše mi to neplatné údaje o účtu. Dělá mi to na3 počítačích se všemi účty. Když se to náhodou cca p 3 hodinách povedlo, napsalo to - tato hra je ti...... Má někdo tušení co s tím je? Metin odinstalován, GF přeinstalován. Pořád stejný problém. Nemám měnič IP adrres ani program 3tí strany. Win mám 10.
Na podporu jsem psala, ale 72 hodin tak zkouším štěstí tady ![]()
Ahojky to tě asi nepotěším, ale nejde. Jen si sehnat 100% kleště, vyndat a pak opět nasadit.
Ahojky k tomu kování:
čím vyšší lvl koveš opravdu tím horší.... Spousta lidí má třeba vysledováno, že do úrovně xy se kove lépe pergama draka a od úrovně yx zase příručkama.
Tak samo mají někteří teorie i na točky klasik a B.
Snad se najde někdo, kdo to lépe rozepíše.
A jen tak náhodou nemáte skryté nebo měnící se IP adresy? To dělá největší bordel..... Průšvih je v tom, že třeba Avast to má jako součást a musí se nastavit vypnutí. Jinak se to stáhne se spoustou programů. Je třeba to dost hlídat.
Tohle mám též ve watchlistu už nějáký pátek a nemůžu se dokopat
Já koukám tak šestý maratón Agents of Shield
Dodělal jsem Hung minulý týden. Super kravina
max zábava, kontroverzní, potvrchní, ale řekl bych o to lepší...
někdy je to třeba, asi jako turecká telenovela
to mě dostalo.
Dík no
ale tak schválně zkus tak někde okolo 100 dva díly s překladačem
prostě TOP ![]()
Tak já můžu oficiálně prohlásit, že mi hráblo
Jelikož jsem doma a to dost dlouho, tak už jsem nevěděla co pustit. Na Youtube na mě vykouklo cosi co vypadalo divně a jelikož nuda velká, tak jsem to z legrace pustila.
EMANET - turecký seriál - vypadá to jako telenovela, ale málo postav - pouze 2 dějové linky, které se protínají. Celkem slušné zpracování i zápletky. A co je nejzábavnější, tak je pouze v originále
. Tak si pustíte automatický překlad a místama musíte zapnout mozek a domýšlet si a místama jdete smíchy do kolen. No strejda Google prostě nezklame
( celkem solidně vám přeloží, něco o sexu - paradox - vrchol erotiky totiž je, když vidíte pouze stín jak si dva dávají pusu
). Jinak velké plus je, že žádné šátky přes hlavu ani řešení víry.
Můžu říct, že nesnáším seriály pro slepice (telenovely), ale tohle nějak vybočuje jak postavama, tak zpracováním.
Tohle ti může pomoci jen podpora (pokud to půjde ).
Natiko když nahlašujeme jen přijde : děkujeme prověříme. Já chápu, že to je jako boj s větrnými mlýny nebo saní (usekneš jednu hlavu naroste pět dalších). Jen je zvláštní, že do Hallowenu byl klid a najednou bum a je jich víc než hráčů....
Jinak samozřejmě děkuji za všechny (i nerváky), vím, že se snažíte dělat co můžete ![]()
Děkuji moc
Jen nechápu co mají Němci za problém dávat informace. Pak se diví odlivu hráčů ![]()
Ahojky nechce se mi zakládat nové vlákno tak to prásknu sem. A asi se to tady i celkem hodí.
Vážení Fufhiny Lendin Lucyana Cavius
pořád se vás tak nějak zastávám. Ale že by jste neměli vůbec žádné info proč nejede event?
Nebo kdy ho spustí? Kompenzace je mi fakt jedno, ale jde mi jen o trochu infa, které lze při troše dobré vůle zjistit i na jiných forech.
Tentokrát jsem zklamaná ![]()
S tím asi moc pomoci nebude. Taky s tím mám problém - vjezd od portéra na velkou louku (těsně před ní) a pár dalších. Bude tam asi náročnější grafické rozlišení ![]()
Děkuji moc za odpovědi! Podle nich se nevyplatí utrácet peníze.
Znám cvoky co tam nechají tisíce
ale tohle je podle mě marný ![]()
Kitsune - lišky, které dávají paranormální schopnosti ( podle wikipedie ).
![]()
Život nelze změnit. Takže bohužel vyhodit. Na wiki najdeš mazlíky i rozpětí života.
Ahoj řeší se to, jenže blokneš 1 a další je tam za par minut. Jediné řešení je zablokovat si je na postavě.