Zkus vypnout antivir a pak znovu spustit GF a následně metin. Většinou to pomáhá.
Posts by potvurka007
-
-
Pfffffffffff...... Nechce se mi platit předplatné.
-
Nijak
-
Fufhiny tobě a celému týmu taktéž spoustu klidu, pohody a co nejvíce trpělivosti.

-
Ještě bys mohl zkusit odinstal, ale vymazat vše. Mezipaměť a udělat scandisk. Pak teprve nainstalovat.
-
Chce to hlavně klidnou hlavu. Někdy se to dokáže během 2 -3 hodin spravit samo. Zkusil jsi vymazat mezipamět a provést na počítači údržbu? Máš hotové aktualizace? To bývá taky faktor. hlavně trpělivost. Já vím, že zrovna v době vánoc je to na houby, ale stává se to... Držím palce

-
-
-
-
-
To bych neřešila. Ani netušíš kolik poláků a rumunů do toho půjde - beru jen náš cluster. O tureckém je škoda mluvit
ti už teď koukají kde to koupit 
-
-
-
-
546!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ahoojky, pokud tě to takto zlobí napiš na podporu

-
Jde se pozadu
takže znova 549 
-
Ahoj, díky za postřeh, ač i toto jsem již zkoušel, je tedy pravda, ze nevím jestli dávat jméno přihlašovací či herní, ale nešlo mi to. Každopádně přes steam jsem to nikdy neměl. Pouze přes starého clienta, steam byl asi až v době kdy jsem už nehrál nebo mě to minulo úplně 😅
Dává se id, které jsi měl jako přihlašovací. Jinak to můžeš zkusit na stránkách GF. A nebo zkusit podporu. Tam taky dokážou pomoct.

-
Zkoušel jsi přidat účty do GF klienta? Je tam na to (řekněme) tlačitko a tam se přidávají původní ID.
Pokud jsi to měl přes STEAM tak to je bohužel pryč.
-
Na každý měsíc se to mění, ale tyto jsou pevně dané a deaktivují se jen výjmečně
A omlouvám se za sarkasmus
Je pravda, že to občas vypadá chaoticky