Posts by Caveat

Chtělo by to s tím něco udělat... tohle přeci není normální... Ještě k tomu, když čeština obsahuje tolik slov s PLN.

Tento problém je zde již velmi dlouho... Možná nějakých 5-6 let?

5-6 let rozhodně ne, takový rok a půl až dva bych řekl, to jsem ještě hrával a bylo to jen chvíli než jsem skončil, takže 5-6let rozhodně ne a na nějakou opravu nečekej, protože tohle není zrovna věc, co by je trápila.

Ano to je jen navíc ke klasickým metinům, padají jen málokdy, když jsou nějaké eventy, dřív to padalo každý pátek, nevím asi 2 roky zpět? Poměrově na mapu ti to neřeknu mají každý stejné místo po nějakém čase. Ale měly by být 2 na stejným lvlu v mapě každých 30 minut.

Ahoj, superstone jsou všude po mapách až na pár výjimek jako je les, chrám nebo bludiště. Mají 30 min spawn tuším a bývají na stejném místě vždycky i když změníš ch, tak ho budeš mít i na téže místě, kde jsi ho sekal.

Jinak asi vánoční zázrak - jedem spolu na jedné notě :D

Tady nejde o to jestli v tom jedem spolu, spíš by si lidi měli uvědomit, že ta hra už není to co bývala, a vylepšit hru? Jakým směrem? Je to pořád to samé, pořád ty samé slova, sliby chyby. Od té doby co jsem se vrátil před 3,5 roky je to horší a horší... vylepšit něco podle hráčů už téměř neexistuje. GF má svoje trumfy a buduje si hru podle svého, takže nováčky je spíše nezajímají, jde jim jen čistě o jedno a to je zisk ze hry, takže jsme u toho zase opět velký lvl, Yohara a nové blbůstky pro vysoké lvl. Pokud toto nikomu nedochází, tak ať se podívá pořádně do hry aby se mu rozsvítilo.:S

ASI TO BUDU MUSET NAPSAT CAPSLOCKEM : PÍŠU O ALTERNATIVNÍM DROPU Z BOSSE !!! :thumbsup::SX/:SX/:S

Ach jo, s tebou nemá smysl fakt debatovat, kdybys nebyl tak hloupý, tak ti dojde, že když nejsou eventy jsou alternativní dropy z metinů a bossů, ať to jsou fazole nebo cory...

EDIT: Upřímně řekni mi co chceš od toho víc? Však eventy jsou pořád nekonečné a už to trvá dlouho, dřív ani takové eventy nebyly a bylo to aspoň hratelnější o víc a to je už co říct.

Tady nejde jenom o eventy , tady jde i o běžné hraní , to jako nováčci by museli teda čekat na event aby něco vůbec měli nechápu. Tak přece něco se může zlepšit mě tam teda ten dungeon přijde teda zbytečný když není z něho něco dobrého. Bossové jsou od toho aby si ho dostal a z toho něco měl to je normální v každé hře nebo hraješ jen Metin ? zkoušel si jiné hry na stejné bázi ? Je plno her kterým se daří lépe než Metinu a to jen kvůli možnostem tak jako nějaký návrh je vždy návrh chci vidět tvůj nápad co by mohlo nalákat aspoň 10 hráču... Dík. EDIT: Když už vytahuješ privát tak tam myslím že můžeš točky rovnou koupit nebo dostat na furt tyhle točky (ješte k tomu do 40 lvl) by šli vybojovat to je velký rozdíl.

Z toho co tu píšeš mi přijde, že na té hře vůbec nehraješ. Eventů je tam víc než až dost, spíš je to neustále dokola nějaký event ať už je to cokoliv, když to porovnám 2 roky zpátky, tak takový nával eventů nebyl vůbec, konkrétně mi řekni jaký event by sis představoval? To co tam je, musí nováčkům bohatě stačit. Točky máš od 40lvl truhly, což není v dnešní době problém udělat.:S

Nemít v PC kompilátory a debuggery... Nevím, sám mám gcc pro kompilaci C a C++ kódů + IDE pro debug, dlouhou dobu jsem měl JVM v rámci Java IDE, a stále mi v PC straší Python + IDE pro debug, a nic z toho za ty roky problém nedělalo. Nevím, jak zprasenou by musel mít člověk instalaci, aby se to začalo bít.

Taky jsem programátor a toto cos popsal tam mám také i více...krom Pythonu a nikdy jsem s hrou neměl problém... Takže to jsou spíš jejich techniky a výmysly komu to nepůjde ^^

Problém je známý a byl nahlášen GF ze všech zemí. Na této chybě pracují a brzy najdou řešení. Čeští GM nic nezmůžou.:)

Prosím rád bych věděl, v čem jsi si tak jistý, že na tom opravdu pracují, když je to samé dokola už nějaký čas a kašlou na to. Kde sbíráš takový informace?:pillepalle:

Nepochybuji o tom, že Gameforge o chybě ví a pracuje na ní. To už ovšem nespadá do naší kompetence ale do kompetence vývojářů v Gameforge :)

Nechci být nějak hnusný nebo něco, ale už je to nějaký čas co na to GF s***, chyby jsou neustále stejné dokola a když přidávají něco nového akorát se to zhoršuje. Dneska se po dlouhé době lognu abych aspoň nakrmil mazlíky a ejhle nelze otevřít klienta, pak to po mě chtělo dvoufázko na to se jim můžu zvysoka vysr... Když jsem začínal hrát nepamatuji tolik bugů a padání, jsem rád, že jsem si našel jiné aktivity jak toto :)

A celé je to rozbité, ale nejspíše to chce authentificator tam kde je největší obrat DM + nejvyšší lvl + nahrané hodiny nebo tak něco.

To je blbost, měl jsem tam nahráno dost účet starý celkem, i dm tam bylo dost z kupónů a stejně jsem to nedostal, to bude něčím jiným.:D

Za mě osobně by nebylo špatné udělat nějaký dungeon i pro malé lvly.. Určitě by přišlo i více nových hráčů. Nějaké novinky do lvlu 75 by opravdu neuškodily, většina je nucena udělat 95+ .. A to stojí jak více času, tak i peněz.

S tím bych už moc nepočítal a hlavně je to kolik let co se o tom mluvilo a nabízelo dál a nic. Jelikož je Yohara, spíše se zaměřují na ní, jim jde jen o peníze, takže dokud jim bude sypat Yohara, je zbytek nezajímá. :thumbsup:

To už jdi na 90lvl, kde máš nové mapy, můžeš si vydělat na supermetinech... ale jsou tak jednou za měsíc jestli vůbec. Tady bude spíš otázka pro tebe je ustát, ono je to tak blbě optimalizovaný, když je tam milion mobek a skoro nebereš, ale s tím nic nenaděláš.

Do sd3 ti fakt stačí nějakých 75%, víc je už zbytečné to je spíše pro extrémnější mapy než sd3 :)