Správné odpovědi zobrazíte kliknutím na spoiler:
Baby Azrael
Razador a Nemere
Pižmový olej
GM, člen týmu
Krvavý kámen
Pouštní bandita
Triton
Díky za účast!
Správné odpovědi zobrazíte kliknutím na spoiler:
Baby Azrael
Razador a Nemere
Pižmový olej
GM, člen týmu
Krvavý kámen
Pouštní bandita
Triton
Díky za účast!
Joke fajnej ale v Chybách a problémech jen real talk prosím.
Thread uzavírám
Hádanky se uzavírají dnes ve 22:00. Nepropásněte svou šanci špatnou odpověď opravit. Po tomto časovém úseku již nebude možné s hádankami jakkoliv manipulovat.
Průměrně mají hádanky 3 špatné odpovědi.
Nenechte se připravit o výhru
Informační thread
Hádanka č. 7:
,,Vládce moří, vládce pláží, vládce bažin, arcimág.. Všechno toto a ještě mnohem více. Jožin úplně nebudu ale daleko od něj taktéž nemám. Žiju na souši, žiju ve vodě. Žábry mám a plíce mám taky. Jsem docela dlouhán a mám na hlavě výrůstek ve tvaru netopýra. Botky špičaté jak šašek, to má ale nepřátele jen zmást. Ale co ti budu nalhávat, je mi v tom prostě pohodlně a zbytek mého těla vypadá dostatečně drsně. A ne - moje šaty/kilt jsou dostatečně tvrďácké, nepotřebuju měnit svůj šatník. Je ale fakt, že jsem párkrát slyšel od svých poddaných, že mi je toho v moři vidět víc, než je zdrávo. Příště budu raději plavat za nimi, prevíti. Joo a málem bych zapomněl - díky mému působení a síle můžeš mít i kousek mě u sebe."
Svou odpověď k této hádance vložte přímo pod tento thread.
Doporučuji si některé Vaše odpovědi zkontrolovat a popřípadě opravit.
Byla by škoda pohořet na jedné špatné odpovědi.
Opravit svou odpověď můžete opětovným přidáním příspěvku se správnou odpovědí, tím se Vaše předchozí odpověď anuluje.
Edit příspěvku není považován za opravu odpovědi a v závěrečném sčítání bude za odpověď považována první verze před editem odpovědi.
POZOR: Anulací předchozího příspěvku se posunete na nové umístění v seznamu odpovědí.
Tzn: Když jste byli 4. a opravíte svou odpověď a v threadu je např. 16 odpovědí, bude Vaše odpověď 17. Pořádně si tedy svou opravu promyslete. Věty typu "rozmyslel jsem si to, chci předchozí odpověď" nebudou pro spravedlivost tolerovány.
Informační thread
Hádanka č. 6:
,,Tolik potulných hlupáků jsem okradl. No co - který blázen by si volil cestu takovou pustinou! Svým zahnutým mečem vládnu širokému okolí a číhám na tebe i za kameny, abych tě mohl připravit o tvé drahocenné yangy! A nemysli si, že mě porazíš - mám kolem sebe totiž vždy tlupu svých bratrů hrdlořezů. Nemluvě o tom, že moje helma s rohy mi dodává hrůzný vzhled. A ta ruka podobná Surovi? No, co ti budu vyprávět. Okrádat lidi nebývá vždycky bez boje."
Informační thread
Hádanka č. 5:
,,Země se otřásá, domy se hroutí. Balvany padají a domy ničí. Tolik padlých životů udatných lidí.. Na Zem padlých a zničených domů přichází následovníci Dračího boha a rozhodují se na tomto území postavit svatyni Dračího boha. To ale ještě netušili, že naleznou v troskách zničených ubykací a v prasklinách kameny pokryté rudými krystaly, které mají nyní důležitý účel ve světě Metinu, jestliže se chce dobrodruh vydat napospas mocné modré bestii, která dřímá hluboko uvnitř skály."
Nápověda: Předmět
Informační thread
Hádanka č. 4:
,,Jsem všude a zároveň nikde. Vidím tebe ale ty nevidíš mě. Někdy hledáš mě, někdy hledám já tebe. Je to taková hra na kočku a myš. Řeči kolem, když ale něco potřebuješ, obrátíš se na mě."
Informační thread
Hádanka č. 3:
,,Speciálně tvarovaná patrová sklenice se žlutým zapáchajícím obsahem, která se tvoří přísadami různých rostlin. Každá rostlina tvoří jedinečnou vůni a funguje jako afrodiziakum. Někteří staří muži obsah této sklenice často používali, protože věřili v to, že feromony v nich obsažené jim pomohou získat ženy, yangy či dokonce moc."
Informační thread
Hádanka č. 2:
,,Jsme dva bratři rozdílné nátury. Každý z nás je na opačné straně světa Metinu. K jednomu se dostává hůře, než k tomu druhému. Snažíte se zbohatnout na našich nejmenších, ale změny ve světě vám příliš nepomáhají. Bystré očko nás najde i tady na fóru."
Nápověda: Dva bratry rozdílné nátury uvidíte na každé stránce fóra
Informační thread
Hádanka č. 1:
,,Jsem malý, ale šikovný parťák! Příliš nevyužívaný ale stále k dispozici. Za pár mincí mě získáš ale nevyužiješ ve všech mapách. S křikem svou zbraň rád házím, jako by měla být bumerangem."
Za chvíli začínáme!!
To vám už neni trápne posielať neustále dokola túto generickú odpoveď namiesto toho, aby ste tento problém, ktorý prišiel s updatom ''Který přináší mnoho vylepšení'', reálne riešili?
Ahoj,
je důležité si uvědomit, že nikdo z nás, tím myslím nikdo z českého týmu, nemá na starosti ani nemá oprávnění do klienta zasahovat takovým způsobem, aby jsme ho mohli svépomocí opravit.
Odpověď od kolegy je na místě a místo negativních komentářů by mohl být projeven dík, že sem pomoc s provizorním řešením poskytl.
Nepochybuji o tom, že Gameforge o chybě ví a pracuje na ní. To už ovšem nespadá do naší kompetence ale do kompetence vývojářů v Gameforge
Thread na žádost zakladatele uzavřen.
Thread na žádost zakladatele zavírám.