U mě to taky dělalo. Mě pomohlo kliknout na Opravit... asi 5 minut to pracovalo a pak jsem zase v klidu mohl hrát.
Posts by CrazyMadFox
-
-
Jelikož jsi to nenapsal, tak následuje nejlogičtější sled dvou otázek:
Máš povolené internetové bankovnictví?
Máš na IB dostatečný limit?
-
Zdarec, jelikož jsem se zase po půl roce vrátil do Metinu tak mě ještě běžné ceny těchto itemů:
Aura mečeZačarovaná čepel
staro rubín dračí alchymie
Rubín (tavenina z rudy)
Smaragd (tavenina z rudy)
Klasicky diamant přetavený z dia kamene
Potkal jsem na stánkách už ceny Aury kolem 10kk což mě trochu zarazilo, protože před tím půl rokem to bylo cca 6kk. A 14kk za Auru mi přijde už absolutní přepal.
-
Prosím všechny, aby diskutovali o slovech, o kterých ví, že obdrželi chatban.
Konspirační teorie a "možná to bude i" do celého problému akorát vnesou chaos. Takovéto příspěvky budou odměněny warnem.
Odzkoušeno:
kupujte pls - bez reakce
úplňkový meč - bez reakce (kořen "plň" bez reakce)
dick, sporadický - běžná cenzura ***
kutit - bez reakce
doplnit - 24hod chatban (kořen "pln")úplněk - 24hod chatban (kořen "pln")
doplatit - bez reakce
přeplatit - bez reakce
nemerky - bez reakce
tzatziky - bez reakce
bordel - bez reakce
xena - bez reakceOK beru to na vědomí, pracoval jsem s teorií, že když chatban využívá primárně anglický slovník a kdesi zde jsem četl, že proběhlo zase nějaké slučování, nevím na Metinu jsem zase asi půl roku nebyl, tak se chatban bude týkat veškerých vulgarit v angličtině.
Co se týče písmen PLN, trochu jsem googlil a problém na 99 % bude v tom že PLN je měnová zkratka pro polský zloty, ergo jde o prodej za real což pravidla zakazují( jestli teda nedošlo k podstatné aktualizaci Pravidel hry a VOP o čemž v tomhle konkrétním bodě dost pochybuji). Dovolím si Fufíku ještě domnívat se, na základě úvahy o prodeji za real( PLN=zloty) budou v chatbanu i další měnové zkratky. Nicméně tuto domněnku nevydávám za 100 % ověřenou.
Opravdu fakt ale netuším které písmenné spojení chatbanu vadilo na mé větě viz výše. Metodou pokus omyl bych na to asi došel, ale pracně zkoumat, které ze 13 slov to bylo se mi moc nechce. Snad budeme doufat, že se seznam brzy rozroste tak, aby nebránil běžné komunikaci.
-
Obecně bych řekl, že to budou slova obsahující PLN( konspirace PLN jako PoLish Noob=insulting), dále pak slova obsahující dick( např: sporadicky), slova čum/nečum, slova obsahující tit( doplatit, přeplatit, kutit, atd.), troufám si hádat že na tom seznamu bude i slovo bordel.
-
Tatsuhime: Napsal jsem to dost kostrbatě, už jsem byl v době psaní postu dost ztahanej, ale tím equipem jsem chtěl zabránit dotazu jakej mám. Doplním to. Aktuálně jsem lvl 77, takže prozatím volím jistotu, věž, redko, ohnivka, sem tam možná waterko. Bony na to snad mám aspoň trochu dobrý. Po lvlu 80 moc netuším kam dál, zas tak daleko jsem to nezkoumal, ale hádám že na exp bude waterko ideál. Jsem víceméně hodně PvM zaměřenej, nějaký PvP mi může víme co, mlátit se s případným kreditkářem, kterej se ničím bavit moc neumí než jen machrovat, že tě sundá na jedno kouzlo, to mě fakt nebere. To se radši relognu na jinej CH, nebo to na chvíli vypnu, neexistuje jen Metin, takový Metro Exodus je taky prima :-). Jinak teda doporučuješ natočit co nejlepší průmku a bony na chakrech a nechat si je až do zvěrokruhu?
FreeMindSoul: Co se týče čistého používání dýk na metiny, nedělá mi problém, si srknout zelenej elík, takže bych řekl, že efekt bude ve finále stejný. -
Jsem teďka slízl chatban za větu "To už jsem za svoje dlouhý léta hraní taky zjistil....tady se kolikrát", když jsem pak chtěl dopsat pokračování věty, najednou zjišťuji že mám chatban
-
Zdarec, opět jsem se po delší pauze podíval do Metinu. Co se týče přidaného obsahu tak to nechávám bez komentáře, jinak bych dostal ban.
K věci, pamatuju si, že jsem tam udělal menší progress, takže aktuální equip mám( nepodstatný bony nezmiňuju jako např. Orkové 6 % na Chakrech):
Chakry ďábla +9 průmka 25 %, 10 % ďábel, 5 % průnik, určitě jsem je chtěl točit dálJedák +9 Průmka 32 %, Ďábel 20 %, Otrava 3 %, INT +6, kameny +4 nestvůr, smrtelný rány a průniku
Kokoska: Kukla orků +9 Pololidi 3 %, Nemrtvý 20 %, Otrava 5%Brnko: BSko+9 +2k ZB, Odolnost oheň +15 %, 3% odrazit přímý útok, kameny výhybko, obrana, schýlení všechny +4
Škrpály: Ostny +7 Obrana proti mečům 10 %, obrana proti dýkám +6 %, +2k ZB, 3 % šnace na kritik
Štít: Tygří +9 Antistun, Ďábel 10%, VIT +8
Náramek: Z nebeských slz +6, Nemrtvý 10%, +1,5k ZB, 3 % šance na průnik
Náhrdlo: Z nebeských slz +6 +1,5k ZB, 3% šance na kritik
Naušky: Ebenky +9 Nemrtvý 6 %, 20 % šance pustit dvojnásobně předměty, Ďábel 20%
Alchu nepoužívám, spíš se ji snažím prodávat, mazla mám, ale po tak dlouhý době zdechlýho.
S malou pomocí bilé rosy( teď fakt nevím, ale myslím, že je to +50 Obrana) si už v klidu zvládám vyběhnout věžku, sice ne úplně k zubaté, ale ke kováři v klidu. Stejně tak metiny v redku a ohnivka, padají jako mouchy bez potíží.Taky mám v invu čistý Dračáky +9, ale už jsem komplet zapomněl jakej jsem s nima měl plán, jestli je upgradovat na bezdušáky nebo na meče pěti elementů. Co z toho je lepší? Bezdušáky nebo pětiemelentovky? A vyplatí se vůbec vlastnit bezdušáky? Rozhodně ale itemnout na full a narvat tam určo kombinaci ďábel, nemrtvý, lidi. Nebo přikoupit ještě jedny dračáky a mít oboje dýky, abych pětielementovky mohl upgradnout na kyanitovky?
-
trixik1: účet není tvůj. Máš ho jen půjčenej. Přesně jak praví ( nebo ještě kdysi pravila) VOP a Pravidla hry. Účty je zakázáno prodávat. Stejně tak jako cokoliv ostatního je zakázáno prodávat za real. Cokoliv co máš od GF od klienta po účet a itemy máš jenom půjčený. Nepatří ti to a nikdy ani patřit nebude. VOP a Pravidla v tomhle směru mluví jasně. Nahlašovat můžeš jak chceš, tihle rozjetí prodejní magnáti stejně nikdy žádný postih nečeká, na to má GF až moc času, tvrdíc, že se snaží dohledat tu nejhlavnější postavu a účet, kterej tihle vykukové používaj. Takže vlastně nic. Ale jinak je to zakázáno. Pokud někdo tvrdí opak, tak je kecá a všichni tihle noobové akorát sází na to, že VOP a Pravidla stejně nikdo nečte a tak je ani nezná. Blbost, neznalost neomlouvá.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-