Posts by PhilBowl

Tak moje nejvíc oblíbená chyba ve hře je Gameforge, samozřejme. :D Celá společnost je jedna velká chyba :D :D.

Pak mě štve jedno místo v ledovce když jedeš směrem od portálu do lesa. Projedeš tou první pasekou a pak se cesta zužuje jakoby do druhé paseky, je tam takovej šutr kolem kterýho když chceš projet moc vlevo tak neprojedeš :D.

Chrám je kapitola sama pro sebe, každé druhé schody :D

Promiň Maniacek , ale to je argumentace na pěst :D znám hromady hraných postav, co mají vedení načtené aspoň na G a nepřijde mi fér je o tenhle progres připravit (vzhledem k tomu, že P vedení je 230 úspěšných knih, což je bez soustředek asi 2 roky každodenního čtení). Karty už dnes dávají nula nula nic a kvůli chytře začleněným bossům 100+ jsou pro většinu hráčů nedostupné (protože kdo by si na takové lejno kupoval ty jejich lístky), ten systém má podle mě obrovský potenciál, ale reálně je pro pár vyvolených, kteří si dají všechny těžké bosse.

Jak jsem to tedy pochopil já, tak starý systém vedení se mazat nebude a jen se k němu přidá další boost v podobě inspirace/charizmatu. Pokud to bude takhle a bude se to dát v rozumném tempu načíst (ne jako ochrany a zesílení), tak by to mohlo být fajn.

Co mě ale opravdu na aktualizaci zaráží je to, jak GF naprosto vzdává boj s boty... Jenom čekám, kdy do hry zařadí kompletního bota na sběr a všichni hráči 75 a méně se budou moct jít vycpat.

Ta hra je pro nováčky mrtvá už několik let. Kdo před pár lety nezačal nebo se nevrací s tím že alespoň něco má tak nemá šanci. Já po dlouhé době začínal když ještě boteři sekali víceméně jen monstra takže se dalo chodit na metiny 2. město, údolí, sohan atd.. Teď boti všude sekají metiny, naštěstí teď jsem už zavodou a botery zas tak často nepotkám.

Bohužel doba je taková, že se do her přidávají prémium autolovy. Dokud to nebude tak aby ti bot udělal alchu, sbíral věci atd. tak to možná i uvítám - na exp. Ten původní autolov byl moc hloupej :D.

Vedení jestli zruší nebo předělají tak mě asi odvezou, snažím se to načíst jako vocas kupu let, protože nehraju pravidelně tak abych četl každý den a oni to teď zruší ?

Ahoj, vysvětlí mi někdo, co znamená ta ikonka u např. polského serveru: "uzavřeno" ? Jako že se tam nemůžeme připojit z jiných zemí nebo vůbec nikdo nebo je server zrušený ?

mercedes22 držím palce a doufám, že ti to odbanujou, to co předvádí jako svojí představu o spravedlnosti je vážně k smíchu.

Bohužel je to o tom, že spravedlnost považujeme za něco samozřejmého a když někdo (de facto totální vládce) vytáhne takovýhle nespravedlivý blábol, tak se tomu moc neumíme postavit. Přeji všem, kteří musí těmito s prominutím sračkami :shit: (a doufejme že za to zase nebude ban, když je tu i emoji se slovem "shit") procházet pevné nervy a doufám, že se jim spravedlnosti dostane.

Bacha, dostaneš ban za vulgarismy. Stejně jako mě fifík zabanoval na tři dny. Škoda, že takový ban, i kdyby byl permanentní, mě nikdy od vyjádření mého názoru neodradí. Naštěstí žijeme v době, kdy ani IP ban nikoho nevyřadí "ze hry". Bohužel někteří hlavouni si to neuvědomují. Upřímně všichni víme co by se stalo, kdybych dostal neoprávněný ban na své herní účty a nejedná se jen o mě, ale počet botů, jak jste určitě všichni zjistili, po banovacích vlnách hodně stoupá. Vím dokonce o spoustě neprávem zabanovaných hráčích, kteří si hold své samozřejmě "pouze herni" jmění chtějí získat zpět.

Vyjádření tohoto týpka je úplně zcestné, jako kdyby před tím vypil dva litry rumu. U některých otázek se úplně výhýbá odpovědi a pouze opakuje věci, které říká GF v každém interview na YouTube už několik let.

Dál mi přijde úplně zcestné, že nemáme nárok vidět důkazy. My přece nepotřebujeme vidět data Anti-Cheatu, ale data co odešle admin do GF, tedy důkazy, které on sám pořizuje, nikoliv Anti-Cheat. Nebo mi jako teď po letech, kdy admini nadávají, kolik mají práce, co všechno musí dělat, řekli pravdu a to že jsou vlastně admini k ničemu ? Po tom co dám do hry X tisíc korun ročně nemám nárok vědět proč mám ban ? Dostanu akorát automatickou zprávu a to ještě k tomu v nějaké chujovské polštině ?

Toto vyjádření je asi mířené na mladší komunitu, ale prosím vás nezapomínejte na to, že mladší komunita je menšina která do hry nesype tolik peněz co dospělý člověk, který vám tyto **** doopravdy nežere. :-)

warn/Lucyana

vuilgarity si nech jinam, prosim, stejne tak vulgarity v reportech prispevku naseho COMA, coz je take zbytecne

Nemůžeme se bavit o enginu :D použití nějakého novodobého enginu by znamenalo, že si ho musí podle sebe upravit a pak udělat celou hru od začátku. Webzen = unreal :D.

Nedávnu tu byl GM, který portoval postavy boterů do říše Lycanů, nechápu z jakého důvodu mu to bylo zakázáno, ale je to tak, je to další výsměch lidem, kteří se o tu hru snaží starat.

Chtěl bych vidět jak Metin skončí a všichni ti "programátoři" si budou muset hledat práci a do CV napíšou, že od ukončení studia pracovali 20 let na Metinu2 :D :D Ani do fabriky je nevezmou :D :D

Metin2 je totiž spíše amatérský počin :D Kdyby bylo kloudně udělané jádro hry a optimalizace, tak věřím, že tu dnes máme druhou hru jehož zkratka má 3 písmena, která stejně jak začíná na w tak na něj i končí :D , to jen kdyby s tím měl fifík bo jak se jmenuje problém. Protože by byl možný další vývoj. Ten je ale téměř nemožný, protože se v samotném Webzenu nevyznají ve svých datech :D. Ono to ani P serverům, kde jsou kolikrát daleko lepší programátoři nedává moc prostoru, proto nejsou skoro žádné originální resp. totálně všechno běží úplně stejně jak ofík, jen to trošku jinak vypadá.

Od toho se dá lehce odvodit kvalita admin týmů, totální amatérismus. Nejen, že to jsou lidé, kteří se za tebe nepostaví, ale často tě ještě seřvou a dají ti mute/chat ban. Podle mě to dělají jen proto, že jako odměnu mají DM kupony, nechápu jiný důvod. Pořád si stěžují, že mají svázané ruce a nemůžou nic. Opravdu si myslíte, že má cenu dělat dobrovlně něco, co postrádá smysl ? Zeptejte se sami sebe, zda by jste dělali práci zbytečně. To je jako koždoročně zorat půdu, ale nikdy tam nic nezasadit - nesmysl.

Po mapách nám běhají boti a je snadné určit jejich stáří, vidíme boty s věcmi +9, šerpou, načtenými kouzly atp., to prostě za dva dny neuděláš. Běhají tu boti level 105, to taky jen tak ze dne na den neuděláš. Kdyby byla pravda, že ti boti nakonec bany dostávají, tak by nebyli tak vymakaní. Nově máme boty i ve věži, super, to totálně zabilo hráče 40-60. Takže nejen, že noví hráči jsou bez šance, ale už i ti starší. Na mapách je omezený počet metinů, jedeš dropovat a minimálně u poloviny z nich se ti točí bot.

Říkám to narovinu, moje investice do této hry skončily, jakmile bude možné se účtu "zbavit", tak to udělám.

Ano, ve světě Gameforge třeba 3 roky, nebo až do smrti posledního zaměstnance :-). Takže mě trápí jedna otázka, skončím nebo půjdu hrát Rubinum, máte tam někdo nějaké věci ? Vztahuje se nějakej zákaz na výměnu věcí Rubko za Fenix ?

Jediný důvod je být poctivý a lepší než malé děti a dospělí bez mozku kteří nejsou ochotní dát pár drobných za autolov (doslova pár drobných, autolov je asi jedna z nejlevnějších věcí v IS v poměru cena/využití).

To že se staneš jedním z těch podvodníků stejně GF přinejmenším nebude vůbec vzrušovat, nicméně chápu tvůj přístup a taky nedávám peníze do hry a ani to nehodlám dělat jestli se hra nespraví.

Koupil jsem si autolov, zapnu ho na noc a jdu chrápat. Ráno nenaexpený vůbec nic a stojím na začátku mapy. Tak si říkám, jak je to možný, že by mě někdo zabil ? Tak jsem si našel jiný místo a pozoruju jak se ten autolov chová a hele, přilítne bot, natáhne na sebe potvory, v ten moment autolov přestane sekat, ale mobky, které jsou už v souboji s mojí postavou do mě stále sekají... No jasně že mě zabijou. Takže si vlastně kupuju nefunkční službu, tím pádem je to okrádání spotřebitele. Tím pádem jsem to napsal do soukromé zprávy Dealergovi bo jak se jmenuje na discordu, ten mi napsal, že co s tím má dělat že si nebude kazit den. V ten moment ve mě začala vřít krev, protože jsem si to zaplatil a on projevil očividný nezájem. No tak jsem mu narovinu napsal co teda jako admin dělá, že je tam na h****. Pak následovalo takový to naše klasický vidlácký nasraný rozloučení, čus p***s. Bum, zablokoval si mě a zabanoval na discordu. Zabanoval mě oprávněně ? Řešil jsem to s ním osobně, a on mě takhle odpálkuje. Lucyana vyjádření ? Asi začínám chápat proč všichni botují :-)

Legendární alcha, 20% abs (Brnko + náramek), co nejvíc NEU, co nejvíc ZB, obrana proti šípům, antistun, síla, kritik, průnik, odrazit útok,... Je toho tolik co bys mohl mít, najdi na wiki co kam z těchto bonusů můžeš dát a hledej věci co jich mají co nejvíc. Cena se ti ale vyšplhá tak k 150-200 wonům.

Je to jen o tom o****t (Oblbnou) systém :-) Oni očividně přišli na to jak :-). Samozřejmě nejsme velký stát, proto píšu, že naše komunita není zase tak veliká. A tady měly alespoň větší levely z Fenixu možnost poznat, jak se parádně hraje na nižším levelu a proč vlastně nový hráči nejsou - nebaví je to mezi těma boterama. Možná by z toho mohli GF udělat statistiku a konečně s tím začít něco dělat. I když oni spíš řeknou, že jim stačí jak do toho stále sypou peníze ty vysoké levely...

Nebude a PVP server není klasický server, ale jen eventový server. Ten PVP server není zklamání... Proč nefunguje ? Protože naše komunita není tak veliká, pokud tam hraje 10 hráčů, kteří se budou navzájem zabíjet tak dostanou diskvalifikaci z eventu.

Začínat na Fenixu je ale stejně rozumnější... Máš tam spoustu věcí, rozběhlou ekonomiku, dá se relativně snadno vydělat i na malém levelu, i když ti to kvůli botům bude trvat 4x tak dlouho.