jako hodilo by se to ale oni by to furt mačkaly že všihni označí za hackery
Posts by itea500
-
-
jako já bych bral nějaký ty vylepšení koně protože je to už zastaralý ale jako ty skilly jsou nějaký divný a nevim jestli 61ka zvládne tisícibojovníky a ten konský štít tak ten celkem jde protože ta 90 ka tak ta to dá
-
-
Ach jo - no víš,jak to napsat abych tím nikoho nepobouřila.Prostě někdy si dělám srandu když mi zrovna do smíchu není .....
Ale jo,já sice moc nenadávám,akorát ze svých "blonďatých" zkušeností vím,kam to směřuje.Jsou pouze 2 cesty.Tu první jsi sama ve svém komentu uvedla.
Ta druhá je zpoplatnění serveru.(Částečné - ne registr,ne začátečník.Ale pokud se budeš chtít dál rozvíjet,zaplať).Tzn.možná se blíží přídavky za peníze(Lokace bez hackerů - něco jako SD2 - akorát s tím,že úsek oblast hry - vstup - si předplatíš.Něco jako kasemata.Prostě dropíš,příšery sou agresivní auto jdou po tobě,ale nikdo jiný než ty tam s tebou nebude).Co já vím.Ráda bych se pletla ....
Mimochodem,já si myslím,že návrh co jsi ty vytvořila není zbytečný.Bohužel patří GF a oni s tím naloží třeba tak,že ten celej koncept přenesou jinam - do jiné hry.
Já už mám hroší kůži.Odolnost proti všemu.Měla jsem dost dobrej tréning tady no
Takže se neuraž,ale hra je hra.Především má bavit lidi,měli by jsme se i smát a tak podobně.Né bejt naštvaný když vlastník dělá holínky do kterejch teče.Kašli na to,jsme tu my a ty a forum,Fufath a mnozí další - bez nich by mě tahle hra nebavila. Dík že tu jste a držíme při sobě.
A k tématu,beru to sportovně,jen čekám kdy se to co psal darcoone oběví i v německu.Pořád nic,nebo tam neumím hledat no.A navíc,právě že během týdne si hodlám vytvořit prcka tak do úrovně 21 časem načtu jedno Pčko a začnu ukazovat smysl smazání 2-4 ch na fenixu.Určitě to bude děsná řachanda.A neboj tobě ve hře pomůžu.Mimo pana Klepíka protože je postavou větší než já. Takže to dobré bude v tom,že se snad najdou lidi,co začnou víc držet při sobě.Uvidíme - osobně to když jsem psala kdysi těm zasvěceným a spousty lidí mě za to osočovalo,já tím myslela něco jinýho - třeba zkušenost s jinýma aplikacema a úskalíma které číhají na každém kroku.Prostě tušení no - sem pošuk
Edit: Iteo,ne ne,kdepak - kdyby jsi se ve hře víc rozhlížel a občas juknul i bokem,třeba myslím že včera ti u nohou leželo pár předmětů - někdo je házel bokem ... Je to jenom o nás o lidech ....
já si zase plánuju 30 tku udělat na bakru a pak je tam zabíjet
ale nevim kde na ní seženu prachy
no brnko mam 2k zb 10 meč 10 čelist chybí meč a šperkyzáleží jakej tam bude rozruch
ale horší bude zabíjet ty boty protože ty mají obnovení ihned po smrti automaticky ale jako čekam co se bude dít jak to změní atd. ale fakt nikde nic nebude bude vše předražený už se těším jak fmska +9 z 35 % prumka budou někde za 250kk kvuli těm truhlám
-
ale jako tuten update tu hru zabije
-
Za můj cech, mého přítele, mé kamarády, co mi dnes na facebook psali, abych šla na board:
Jen to doserte ještě víc. Zajímalo by mě, opravdu z hloubi duše, a nejen mě, a chci, aby se k tomu vyjádřilo vedení:
KDO TYHLE DEBILITY NAVRHUJE A KDO JE SCHVALUJE?
Já jen že jim můžu doporučit seznam docela bohabojných prášků na hlavu.
a prej mi všichni navrhujem kraviny a CO JE JAKO TOHLE ? Jako
já vám tu pořád píšu HRA UPADÁ čim dál víc
a vy to nedokážete zastavit ? myslíte že to prostě nějaký ty změny Ch že to zastaví ? proč MY navrhujem věci protože by se nám hodili !! a taky protože by dali hru zpět hraju už od začátku metinu a všude spokojený lidi hráču jak nas..... ted ???? skoro všude prázdno není to už jako dřív snad to aspon naši admini pochopí.....
-
prosím closed
už sem to zjistil
-
kameny war ninja +4
-
k tomu 1 návrhu co kdyby hráč každýmu posílal nahlásit
-
-
-
-
ahoj mam fms 18 % schopka 2 bezvedomí 6 ezo 2 nemrtví je to FI koupil sem za něj 150 kk tak chci aspon ho prodat za kupní cenu ale to vim že to fms to nedá
-
Takže znovu zdravím všechny čtenáře, ať už staré, či nové
V krátkosti náš návrh zahrnuje ulehčení nákupů pro nás všechny ve formě offline stánků. Offline stánek může stát i přes to, že na účte není nikdo připojen a PC je vypnutý. Offline stánek bude mít možnost vlastní mapy - pro každou říši vlastní OBCHODNÍ ZÓNA. Offline stánek by fungoval na principu NPC - díky tomu se větší množství stánků na jednom místě nebude sekat. (Uvedu příklad: Když někdo shodí stánky přes měsíční pokladnice na CH1 v modré říši, okamžitě se uvolní sekání a hra je plynulá i přes to, že jsou tam lidé). Velice podobně by to mělo fungovat, ale stánky přes to stojí
1. Jak offline stánek vypadá?
Zde je náš navrhovaný panel pro offline stánek. Panel pro offline stánek je podle nás přehledný. Zde jsou dvě formy offline stánku:
a.) Offline stánek s možnostmi, které mají současné stánky - klasicky vzhled, jeden inventář pro prodej, možnost off prodávání.
b.) Offline stánek s rozšířenou možností z Item Shopu (IS) - V IS by byl pro vřelé obchodníky zvýhodněný nákup pro obchodování.
Verze 1: Základní offline stánek s časovačem až na 7 dní
Verze 2: Obchodníkův balíček (malý) - Offline stánek + Kašmírový měšec
Verze 3: Překupníkův balíček (velký) - Offline stánek + Kašmírový měšec + OkulárTyto balíčky by byly dostupné za zvýhodněnou cenu. (Tu zde nechceme určovat).
Panel pro offline stánek bude mít i možnost offline zpráv, omezený na určitý počet, kvůli vyhnutí se spamerů a apod. Zprávy zanechané v Offline stánku budou velmi krátké a podobné, jako v současné době můžete zanechávat v cechu.
2. Jak offline stánek získám?
Jsou zde dvě verze, jak můžete offline stánek (měšec pro vytvoření offline stánku) získat.Verze 1: Získání za zvýhodněné ceny v Item Shopu
Verze 2: Získání ve hře hrou s Opilým občanemNechcete si kupovat obchodníkův balíček v Item Shopu? Zde je pro Vás celkem zábavná forma získání offline stánku. Nevyužité NPC "Opilý občan" si s Vámi rád zahraje hru.
V čem hra spočívá?
Hra má jednoduchá pravidla. Inspirovali jsme se hrou známou jako PixWords - doplňování jmen k obrázkům. S rozdílem, že náš Opilý občan si ověří Vaše znalosti z metinu. Přijdete k opilému občanovi, který Vás vřele uvítá a nabídne Vám si zahrát hru. Zaplatíte 500 yangů za započatou hru (cena měšce), které v případě, že prohrajete, si opilec nechá na svojí "medicínku". V případě, že se Vám povede, Vám opilec podle stupně obtížnosti nabídne základní Offline stánek dokonce až na 3 dny!Stupně obtížnosti jsme nerozhodli, proto zde dávám k zvážení obě verze:
a.) Stupně obtížnosti rozdělený v základu na SNADNÁ, STŘEDNÍ, OBTÍŽNÁ
Snadná úroveň by obsahovala věci, NPC, metiny, prostě zkrátka vše, na co běžně narážíte a jsou snadno zapamatovatelné, např. příšery metiny apod. z prvních map, kam se prakticky dostane jakákoliv úroveň. Odměnou za splnění je offline stánek na 1 den.
Střední úroveň by obsahovala již obrázky věcí, NPC, metinů apod., na které už tolik ve hře nenarazíte, stejně jako příšery, bosse. Zde by byli již i obrázky, na které jen tak třeba lvl 1 nenarazí, jelikož jsou třeba ve věži. Odměnou za splnění je offline stánek na 2 dny.Obtížná úroveň by obsahovala obrázky, jež je opravdu těžké rozeznat. Obsahovali by veškeré možné věci, na které si vzpomenete, ze všech map, co na oficiálním metinu jsou. Odměnou za splnění je offline stánek na 3 dny.
b.) Stupně obtížnosti rozdělený v počtu splněných herČím více her splníte, tím delší offline stánek Vám - i když neochotně - opilec dá. Záviselo by na rozhodnutí GF, kolik her a obrázků by bylo nutné k max. možné délce stánku 3 dny dosáhnout. Prakticky jsme se shodli, že za jednu hru o 3 - 5ti obrázcích by byl jednodenní offstánek. Za třídenní by bylo nutné splnit 3 hry o 5ti obrázcích / 1 hra.
Pokud s opilcem prohrajete, stánek NEDOSTANETE. Tak schválně, kdo si zkusí tipnout, co je na obrázku výše?
3. Kde lze offline stánek postavit?
Pro možnost postavení offline stánku by měla každá jednotlivá říše vlastní obchodní zónu. Vzhledem k tomu, že se nám nepovedlo mapu vytvořit, zde dodám pro představu nějaké screeny. Obchodní zóna bude NEAGRESIVNÍ mapa, kde nelze využívat předměty, jako měsíční pokladnice, či bojovat mezi sebou. Mapa bude velice jednoduchá, obdobná náměstí, bez zbytečných NPC, se základními objekty. Zdejší mapa bude prostorná, takže se nemusíte obávat, že se Váš stánek nevejde, stejně tak, jako že do obchodní zóny jiných řeší přes vlastní nebezpečí se můžete dostat takéMapa nebude omezená lvl. OFFLINE STÁNEK LZE POUŽÍT POUZE V OBCHODNÍ ZÓNĚ.
Opravdu bychom si přáli mapku s nádechem přístavu - pro náhodné obchody, skvělou tržnici a sociální sféru se hodí do metinu podle mě krásně
Zapadá
Na závěr:
Naším cílem je vytvořit něco pro poklidné nákupy bez toho, aniž by se těm, co mají slabší pc, sekala hra. Bez strachu, že klient spadne. Bez vyčerpávajícího boje si "honem honem" postavit stánek a po dvou hodinách bědovat, že obrazovka zčernala a nevíte, co se vlastně prodalo. Pro poklidnou hru pro nás všechnyRáda bych poděkovala všem, kteří se na nápadu podíleli, speciálně pak @Fufath, který mi s nápady přímo pomáhal
Jezebeth
Prosím GM aby se na to podívalo,
myslim že tuto by mohlo projít
-
(Jména uvedená v obrázku nepoukazují na žádné hráče ani osoby. Jedná se o čistě vymyšlená jména.)
Stručný náhled toho, jak by měl cca vypadat panel offline stánku. Nehleďte na vzhled, už tak to byla piplačka, svůj účel to splňuje
Vzhledem k tomu, že uprostřed samotného panelu zbylo spoustu místa, tak nás napadlo využít toto místo pro 6 zpráv od kupců. Zprávy by se ukládaly zároveň s off-stánkem na serveru po dobu provozu stánku. Po uplynutí času nebo uzavření stánku by se všechny zprávy odstranily. Zprávy se dají posílat hráčům normálně přes off-stánek. Kliknou na něj pravým a vybrat možnost Šeptat/Zpráva.
Jméno NPC/off-stánku je vidět pod obrázkem stánku.
Open shop funguje na stejném principu jako měšec, jen po přidání všech předmětů a založení stánku se na stejných souřadnicích jako je herní postava spawne NPC. Tato možnost by fungovala pouze v případných obchodních mapách.
Close shop stánek uzavře/despawne NPC.
Change price změní částku u předmětu, který je již ve stánku.
Add item přidá předmět do otevřeného off-stánku.
Remove item odstraní předmět z otevřeného off-stánku.
My bank otevře tabulku s počtem yangů, které off-stánek vydělal a bude možnost je vybrat dle vlastní libosti(v jakém množství).
Change design a change banner fungují jen v případě zakoupení IS off-stánku(Kašmírový měšec).
Ohledně časovačů se ještě dohadujeme.Námitky/připomínky?
board.cz.metin2.gameforge.com/…dex.php?attachment/16080/podle mě je to dobrý
-
mě by zajímalo jestli se bude něco dělat z grafikou hry a z písničkama protože je to otrava to poslouchat tak 8 hodin v kuse
note Lendin: předána otázka na update grafiky a playlistu
-
nechci nic psát tedka ale vy nevíte že hra jde RAPIDNĚ dolu ? včera sem jel ch1 už to není takový jako dřív a ty offline stánky nebo aukce by možná i pomohly
ještě před pul rokem tam bylo víc obchodu ted je to jak thalion 4 minuty po restartu
-
skype ještě nemam možná pujdu
ale ještě nevim -
zkusím večer o těch předmětech popřemýšlet
to zase budu jen tak 3 hodiny ležet a čumět do blba
-
na mým herním pc to jede pěkně to mužu dát tam celkem hodně stánku ale nehraju na něm metin hraju na notebooku starej tak 10 letr a utáhne jen 1 metin
ale trvá než se ten metin zapne to je asi tak na 10 min