takže herní pc klient bere 2% a nejhorší problém dělá GameGuard to bere okoloí 10 -30 %
Posts by itea500
-
-
na mým starým notebooku( Intel Celeron 530 ) mi žere metin 99% procesoru a na mým hlavním(Intel core I5 6400 ) sem to ještě nezjištoval ale zkusím to
-
Zdravím vás komunito, vrátil jsem se do hry po 7. letech a nestačím se divit. Mnoho nových věcí apod. Hraji na novém serveru. Ale nejvíc mě vytáčí boti kvůli kterých nemohu expit. Ve druhém městě jsem to ještě nějak zvládal, ale opravdu aby každý den a každou noc běhali boti se speed hackem na černých orcích na expišti u žlutých a lurovali všechny orky v okolí to je moc. Všechny CH plne botu u žlutých tak jdu k modrym a jen začnu expit tak si to vesele vedle mě logne stary známy bot Zimbabwe a začne vše tahat. Už opravdu nevím kde mam expit. Věřím že GM ma každého bota nahlášeného minimálně 5x jelikož pořad ty same nicky vidím dokola několik týdnu a vesele tady běhají. Proč s tim GM nic neděla ? Opravdu mi to kazí požitek z hry více jak agresivní nevychované děti a to je co říct...
čau,
mužeš je taky nahlašovat na metin2support nebo na IRC ale mě to už omrzelosem nahlašoval každý den hackery a pak po pul roce vidím uplně toho samýho jak si to najížděl v bakře
-
já chci mít 50 meče +50 ruče + sokola a kdyžtak pokud bych sehnal rubínový náramek a pak třeba nějakou tu alchu to by mi asi moc warové neubírali ne ?
EDIT : Já mam ted jenom 35 meče 16 ruče a 25 zvony
-
napiš closed
on to pak BM zavře
-
takže pokud sem to dobře pochopil
základní obrana je něco jako 50 meče 50 ruče ?
-
ahoj hledáme někoho kdo by chtěl zápasit proti nám Reunionu
-
nemáte někdo kontakt na Honzu Musila z Nebezpečných vztahů ? pozveme si ho sem
-
ahoj
něktéré moje tvrzení dukazu jsou z vlastních zkušeností nebo sem to viděl a nebo slyšel (četl) na forku v jiném threadu nebo na wikiPS: pokud by něco nedávalo smysl tak se omlouvám sem totiž unavenej sem šel spát kolem 3 až 4 hodin
-
Věděli jste, že ufo doopravdy existuje?
tak toto mě dostalo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
fyzika
-
má jedák +9 prumko nevim
-
lvl 75 vlastně zapoměl sem
má šípy
-
brácha to dává a není to moc těžký dokonce to jede i bez buffa
-
Ty jsi ale potvora - ale jen v tom dobrým slova smyslu
Njn - zelený si WPčko dropne z bosíků - pro něj to z koně není až takovej problém kor se strachem kdy jde po něm jen bos + příšery co vyvolává.Na vyšším lvl - může chodit zubejdu není to vůbec žádnej problém.Dá to jen s věcma co nemusej mít ani tolik na neusmrcený stačí 10-20% - což je jeden šperk.Pak si přehodí věci (pozor,sice skilly naskočí po přehození např ebenek níž - ale jelikož čepel,brnko,strach jsou pasivní skilly - nemá to na to vliv.Vyjma tech utocnejch skillu.Njn - trd s tebou musím souhlasit i když se mi nechce - ale máš pravdu.
EDIT: Jinak kdo chce masit zubejdu bez 100% bonusu na nemrtví a sám,je hodně naivní - tam ten bonus min. 100% je nutnej + další bonusy
tak těch 100 % není potřeba
to možná tak u šamana nebo u daggera stačí ti jen 60 nebo 40
EDIT : nebo možná před pár lety ale těch 100% u aurana nebo u WP tak to nějak přeháníš -
Já neříkám nic o tom, aby tam přišel ve smokingu. Stačilo by, kdyby si oblékl něco, co neměl včera a předevčírem... však se koukni na to hodnocení videa... lidem je to k smíchu. Jediný, kdo GF v komentářích hájí je Vossi, protože ten jim do zadku samozřejmě lézt musí, když z toho má peníze že jo
(minule dělal video na nový update jako první... to hold lidi z garáže od GF byli líní udělat video vlastní, tak to udělal Vossi, ačkoliv to žádnou kvalitu nemělo, spíš jako by to dělal v Movie Makeru).
I to, že odpovídá pohodově je v pořádku samozřejmě. Narážíš na špatné mantinelyTo snad ne.. nevěřím, že by to tak drasticky udělali
podle mě je to taková ta kvalita metinu jak je kvalitní metin tak takový jsou kvalitní i oni
-
Bump pořád čekám na odpověd
-
já si tam dal český titulky a pochopil sem že mění bonusy a prosí nás aby sme jim pomohli
-
Bump prosím GM aspon aby se na to podívaly a třeba něco co si o tom myslí
-