Tak já se teda taky přidám 
Kdybych tu měl vypisovat všechno, co mě bavilo, a na co jsem kdy koukal, byl by to asi docela dlouhý list, tak vyberu jen nějaký top.
Chernobyl - Tuhle minisérku jsem viděl snad 5x, to je něco naprosto neskutečného. Zpracování, režie, kamera, střih. Všechno vyladěné do detailu. A k tomu navíc naprosto dokonalé herectví Stellana Skarsgarda a Jareda Harrise. Nejsem z lidí, co by ronili slzy u každé dojemné scénky, ale rozhovor těchto dvou postav v posledním díle, v momentu přerušení procesu, mě dostane pokaždé. Epilog je kapitola sama o sobě.
Tom Clancy's Jack Ryan - zatím dvě řady po osmi dílech, netrpělivě čekám na tu třetí.
Season 1: Úžasné intro, rozumné vykreslení CIA, a představení několika problémů moderní doby. Málokdy se vidí tak zdařilé vykreslení motivů záporáka, jeho psychiky, toho, co tyto lidi vede.
Season 2: Slabší než první řada, ale stále docela dobré. Inspirováno politickou a ekonomickou situací ve Venezuele.
The Queen's Gambit - Příjemná minisérka, paradoxně pro mě není vyvrcholením hra s Borgovem, ale hra s Lučenkem.
Actually jsem si díky té minisérce udělal účet na jedné nejmenované šachové stránce a pravidelně hrávám. Jsem sice špatnej, ale baví mě to.
Dr. House - Asi nemusím představovat, většina lidí zná. Jednotlivé případy ne až tak zajímavé, ačkoli najdou se díly, které si pouštím stále dokola (Three stories, All in, No reason, Both Sides now, dvojdíly a další). Krása seriálu ale vynikne až ve chvíli, kdy to člověk sleduje díl za dílem, a má tak lepší náhled na Housovu psychiku. Z tohoto úhlu je to propracováno téměř dokonale.
Sherlock - Vtipné, moderní zpracování Sherlocka Holmese. Prvně jsem se toho hodně bál, nakonec mě to příjemně překvapilo. Ne všechno se mi líbilo (Moriarty mi nikdy nepřišel jako dobře vykreslený záporák), ale jakmile události nabraly spád a vynořila se temnější stránka věci (hlavně ke konci seriálu), byl jsem tomu schopen leccos odpustit a tu jízdu si užít.
Bron (Most) - Drsné severské krimi, viděl jsem první dvě série. První excelentní, druhá trochu slabší, ale vyvrcholení hodně fajn (cliffhanger mě ale nepotěšil). Další dvě asi až bude chuť.
Mr. Robot - Ano, konečně seriál o hackingu, kde to není jen o tom naklikat něco za pět vteřin do počítače. Na druhou stranu hodně ve dvojsmyslech odkazuje na technické a programovací znalosti, což neznalé nejspíš ochudí o silnější prožitek. Většina seriálu za mnou, akorát dokoukávám