• Ahoj, byl by někdo ochotný mě protáhnout skrz hydru? Popřípadě jestli je jeste někdo jako já a nedá ji sám, můžeme se domluvit a zkusit to s více postavami. Nicméně sám ji nedokážu složit, a pár frajeru ji chodi sólo tak kdybych se vešel do skupiny byl bych rád :pivo: 

• Ahoj, byl by někdo ochotný mě protáhnout skrz hydru? Popřípadě jestli je jeste někdo jako já a nedá ji sám, můžeme se domluvit a zkusit to s více postavami. Nicméně sám ji nedokážu složit, a pár frajeru ji chodi sólo tak kdybych se vešel do skupiny byl bych rád :pivo:

ahoj,

a jaky lvl?

• Jo ty boti to je peklo, nejlepší je že už s tim ani nikdo nic nedělá a bere se to jako standard

• Jo ty boti to je peklo, nejlepší je že už s tim ani nikdo nic nedělá a bere se to jako standard

A pak se někdo diví, že hráči odchází. Chrám nehratelný.... Poušť No comment.... Země obrů? To už se nevyjadřuju. S dropkou 54lvl není kde dropit. Jo a ještě Sohan, to je taky radost. A GM????? Nahlašujte a pápá. Kdyby to někdo občas kopnul by bylo super.

• njn, dropit, ale kde mam expit, na orcich to jeste jde, ale co dal? poust nehratelna, sohan skoro tez, pavouci podzemi bez sance, zbejva vice mene vez demonu... a questy s pavoukama? dirou ke zdi...

• ahoj,

jeste k tem botum, je nejake sance , kdy se nevyskytujou v pavoucim podzemi? cekaji me stranky a ty pavouci tam nevydrzi ani sekundu. prip. jestli se hrdy vojensti a sparovity vyskytuji i v druhem podlazi a jestli druhy patro je taky zamorene tou verbezi boti.

diky

• ahoj,

jeste k tem botum, je nejake sance , kdy se nevyskytujou v pavoucim podzemi? cekaji me stranky a ty pavouci tam nevydrzi ani sekundu. prip. jestli se hrdy vojensti a sparovity vyskytuji i v druhem podlazi a jestli druhy patro je taky zamorene tou verbezi boti.

diky

Ve druhém patře hrdý není, ale spár tam je ( čerpám z wiki ). Jinak je tam tam jedovatý vojenský, ale ten netuším zda ti pomůže. Jinak zkusit počkat až přestanou padat kartičky.

Já se ty mrchy naučila banovat v obchodce u alchymisty :D

• ty jo, a jak se to dela? klidne sz jestli to tu ty vykukove ctou... me vcera prislo ze tam maj nejaky shromazdeni :-)

klikneš na toho zmetka pravým tlačítkem myši, je tam nahlásit. Pak vybereš možnost (používání hacku nebo tak nějak, je to třetí) a dáš odeslat. Mám zkušenosti, že do 20-30 minut to systém vyhodnotí a bum :D Jenže to je běh na dlouhou trať. Ten jejich program okamžitě tvoří novou postavu. Chtělo by to aby si programátoři dali aspoň jednou práci a zjistili podle přesunu zboží hlavní postavu a pápá.

Jinak když nic nepadá (typu kartičky apod.) Je větší klid.