Ahoj, byl by někdo ochotný mě protáhnout skrz hydru? Popřípadě jestli je jeste někdo jako já a nedá ji sám, můžeme se domluvit a zkusit to s více postavami. Nicméně sám ji nedokážu složit, a pár frajeru ji chodi sólo tak kdybych se vešel do skupiny byl bych rád :pivo:
Hydra
-
-
Ahoj, byl by někdo ochotný mě protáhnout skrz hydru? Popřípadě jestli je jeste někdo jako já a nedá ji sám, můžeme se domluvit a zkusit to s více postavami. Nicméně sám ji nedokážu složit, a pár frajeru ji chodi sólo tak kdybych se vešel do skupiny byl bych rád :pivo:
ahoj,
a jaky lvl?
-
Jsme dva auráci 120. Z modrý
-
ja jeden aurak lvl 46 :-))))))))) jdu do toho :-)))
-
tak když se nikdo jiny neozve tak dej vědět až doexpíš 😀 ja hold počkám
-
ja jeden aurak lvl 46 :-))))))))) jdu do toho :-)))
Makéééééj

-
no s tema bootama co jsou vsude to je bida

-
Jo ty boti to je peklo, nejlepší je že už s tim ani nikdo nic nedělá a bere se to jako standard
-
Jo ty boti to je peklo, nejlepší je že už s tim ani nikdo nic nedělá a bere se to jako standard
A pak se někdo diví, že hráči odchází. Chrám nehratelný.... Poušť No comment.... Země obrů? To už se nevyjadřuju. S dropkou 54lvl není kde dropit. Jo a ještě Sohan, to je taky radost. A GM????? Nahlašujte a pápá. Kdyby to někdo občas kopnul by bylo super.
-
njn, dropit, ale kde mam expit, na orcich to jeste jde, ale co dal? poust nehratelna, sohan skoro tez, pavouci podzemi bez sance, zbejva vice mene vez demonu... a questy s pavoukama? dirou ke zdi...
-
ahoj,
jeste k tem botum, je nejake sance , kdy se nevyskytujou v pavoucim podzemi? cekaji me stranky a ty pavouci tam nevydrzi ani sekundu. prip. jestli se hrdy vojensti a sparovity vyskytuji i v druhem podlazi a jestli druhy patro je taky zamorene tou verbezi boti.
diky
-
ahoj,
jeste k tem botum, je nejake sance , kdy se nevyskytujou v pavoucim podzemi? cekaji me stranky a ty pavouci tam nevydrzi ani sekundu. prip. jestli se hrdy vojensti a sparovity vyskytuji i v druhem podlazi a jestli druhy patro je taky zamorene tou verbezi boti.
diky
Ve druhém patře hrdý není, ale spár tam je ( čerpám z wiki ). Jinak je tam tam jedovatý vojenský, ale ten netuším zda ti pomůže. Jinak zkusit počkat až přestanou padat kartičky.
Já se ty mrchy naučila banovat v obchodce u alchymisty

-
ty jo, a jak se to dela? klidne sz jestli to tu ty vykukove ctou... me vcera prislo ze tam maj nejaky shromazdeni

-
a jeste, to fakt to jejich rojeni souvisi s eventama? kdyz nejsou je klid?
-
ty jo, a jak se to dela? klidne sz jestli to tu ty vykukove ctou... me vcera prislo ze tam maj nejaky shromazdeni

klikneš na toho zmetka pravým tlačítkem myši, je tam nahlásit. Pak vybereš možnost (používání hacku nebo tak nějak, je to třetí) a dáš odeslat. Mám zkušenosti, že do 20-30 minut to systém vyhodnotí a bum
Jenže to je běh na dlouhou trať. Ten jejich program okamžitě tvoří novou postavu. Chtělo by to aby si programátoři dali aspoň jednou práci a zjistili podle přesunu zboží hlavní postavu a pápá.Jinak když nic nepadá (typu kartičky apod.) Je větší klid.