Ztráta věcí v inventáři

• Zdravím, mám takový problém. Metin hraju přes jednu mailovou adresu, k níž mám připojené dva účty. No a před týdnem jsem se vrátil po roce zase na prvním účtu Metin hrát.

Celý tenhle můj první účet je v pohodě, všechno - vybavení, yangy, nic nechybí. Ale včera jsem se ze zvědavosti chtěl podívat i na svůj druhý účet, jak vypadá. Na tomto, druhém účtu jsem byl naposled v létě 2021. Tak jsem se na něj přihlásil a vyskočila na mě tabulka, že zrovna probíhá přenášení účtu a ať počkám pár minut. Tak jsem počkal a pak se normálně přihlásil do hry. No a posléze přišel šok, postava šamanky bez věcí, bez výbavy ale Yangy zůstaly!!8| Tak jsem šel zkontrolovat i další tři postavy, a tam to bylo úplně stejné, jen mě vážně udivilo, že Yangy zůstaly! Nepamatuji se, že bych věci z inventářů těchto postav vyhazoval nebo se jich jinak zbavoval. Myslím si, že je nepravděpodobné, že by šlo o útok hackera - hodnota věcí, co jsem v inventáři měl, nebyla nějak extra velká, tudíž nebylo by oč stát. A pokud ano, proč tedy "nevyluxoval" i můj druhý účet? Kde jsem měl věci o dost hodnotnější?! A pak je tu možnost, že kdy jsem spustil druhý účet po téměř 5leté prodlevě, tak nastala nějaká chyba v programu při přenášení účtu. Nedovedu si to jinak vůbec vysvětlit...:/ Děkuju za rady a odpovědi.