O co těm boterům vlastně jde?

• Ahoj, zrovna začal event, při kterém padají fotbalové míče a spolu se začátkem eventu se v různých lokalitách vyskytlo šílené množství boterů.

Napadla mě ovšem taková otázka... O co těm boterům vlastně jde? Jsou zde snad za účelem kazit hru ostatním hráčům? Protože eventové předměty nesbírají a žádné jiné také ne.

Po přečtení zdejších threadů mám i docela strach ty botery zabíjet, neboť jsem se zde dočetl, že sbíraní věcí dropnutých botery je trestané, čemuž samozřejmě rozumím, ale tak nějak mě to odrazuje od jakékoliv interakce s těmito botery.
    Nebylo by to poprvé, co jsem přišel o místo v různách lokalitách, kde jsem ať už expil nebo dropoval a najednou se vyskytl bot, který jen svým pohybem začal vše kolem zabíjet... A jakožto člověk, který si snaží zachovat chladnou hlavu jsem ustoupil a změnil CH, jenže všech 6 CH bylo naprosto to samé. A teď konkrétně mluvím například o černých orcích u teleportéra, předposlední místnosti v SD1 a místnosti s nejvíce pavouky v SD2.

Je to tu dnes a denně, ale kdyby člověk měl vše nahlašovat, tak pouze nahrává videa na youtube a píše na support, což opravdu není aktivita, kterou bych chtěl trávit hraní Metinu... A to nemluvím o tom, že na IS mám nakoupené různé věci, které mají časový limit, který bohužel beží i mimo hraní a právě díky takovýmto boterským postavám o ty věci velmi často přicházím, neboť v době mého aktivního hraní jsou mapy plné boterů...

Back-end webdeveloper / designer / programmer.

• Ahojky,

není to dáno eventem... Prostě si někdo expí postavy aby měl třeba věci z truhel nebo hackuje na alchu. Proto šla taky tak cenově dolů.... Buď to chce hledat jiné místa na dropení či expení nebo ...... Mě se zatím u dropek daří najít alternativy na dropení, ale souhlasím - je to hnus....

• Předměty sbírají jen ty co mají nějakou hodnotu, yangy a pak dělají alchu. Eventové předměty sbírají taky jen co má ten jejich hackerský prográmek update. Samo že ne všichni jedou to samé a některým stačí jen ta alcha a překup yangů. Nahlašování smysl nemá, netuším v čem je problém, ale dokud se nezačne v této věci jednat značně rychleji a efektivněji, tak se to nikam nepohne. V současnosti se boterům vyhneš na vyšších lvl, nebo jich není zatím tolik, že by tě to ve hře tolik omezovalo.