Zdravím, nevím jak vás, ale pomalu mě začíná unavovat, jak je hra, která je deset let stará, ještě stále plná bugů a to dost zásadních.. A proto se ptám, jestli je vůbec v plánu nějaké zlepšení ,vylepšení, updaty, jestli vůbec někdo posílá do Německa seznam chyb, které hra obsahuje. Zkusím to sem trošku ve zkratce sepsat a poprosit o váš názor..
STÁNKY NAD PŘÍŠERAMI
Každý to zná, když jdu jeskyni, věž nebo mapy, na jednom ch najdu i pět mobů, které nad sebou mají nějaký název stánku. Tato chyba trvá přes dva roky, né-li déle. TO je opravdu těžké něco v té hře změnit, aby se tohle nestalo ?
MINIMÁLNÍ DOHLEDNOST V MAPÁCH 90+
Né každy tuhle chybu může mít, ale určitě se pár lidem stává ( u mě je to 90% hraní ), že když je v mapách např. v Nefritu, že má téměř nulovou viditelnost, všude mlhu a celkově se hra vůbec nevykresluje. Nejsem rozhodně sám, co má tento problém a určitě to není počítačem, grafikou ani internetem. Počítač mám velmi nad potřebu hry a i při jednom spuštěném metinu se mi hra v těchto mapách nedokresluje..
PADÁNÍ HRY PŘI TELEPORTACI
Určitě každý zná. Dobrý půl rok si hráči musí zvykat, že občas se stane, že při teleportaci at do jiné mapy nebo třeba při teleportaci snubákem buffkou hra spadne. Opět to není počítačem a nejsem jediný. A to nemluvím jen o CH1, kde ot dělá s železnou pravidelností, ale na všech CH
VYPÍNÁNÍ HRY PŘI TELEPORTACI I PŘI OBYČEJNÉM HRANÍ
To dost souvisí s postem výše. Jak je možné, že při jednom spuštěném metinu se mi hra při teleportaci nebo vůbec při hře občas sama od sebe vypne a musím zapínat metin znovu. Tahle chyba trvá taky nějaký pátek a ono je docela otravné zapínat tu hru neustále znovu.
NEMOŽNOST VSTUPU K RAZADOROVI PŘI SPADNUTÍ HRY
Znají a ví asi jen ti, kteří chodí Razika, ale když při razadorovi spadne hra, což se děje běžně, tak při nalogování postavy už vás to nepustí dovnitř, s hláškou, že jsi byl déle jak ( teď tuším víc jak minutu až tři minuty ), přitom psotava je nalogovaná do 15 vteřin a déle offline není.
PADÁNÍ METINŮ MIMO DOSAH HRÁČŮ
Je smutné, že i po deseti letech existence hry je možné, že metin padne na skálu, do vody, do ohrady nebo na jiné místo, kde je zkrátka nemožné ho sesekat. Celý týden pak je na dané mapě o metin méně a v mapách, které se na metiny chodí je to pak docela problém. Je opravdu těžké v systému nastavit nebo změnit úsek/výseč míst, kde metin může padnout ?
STAKOVATELNOST VĚCÍ Z TOMBOLY NEBO JINÝCH EVENTŮ
Opět další bug nebo chyba. Sice je pěkné, že mi v tombole padne 15 ebenové rudy, ale k čemu mi ta ruda je, když alchymista bere jen rudy stakované po stovce a těch 15 mi prostě nevezme, protože se nedají stakovat s těmi vytěženými ?
STAKOVATELNOST OSTATNÍCH VĚCÍ
Tleskám za stakovatelnost pergamenů, už nemám 6 postav pergáčů ale mám je na pár políčkách, ale proč se nestakují ostatní předměty a věci z tomboly ? Ani jedna věc z tomboly nejde stakovat. Proč nejdou stakovat kameny duše +, trochu mimo, ale proč nejdou stakovat stejné knihy schopností ? Trochu off, ale na některých privátech funguje i tohle. Proč se nestakují věci, které padají z truhel rybek ? Tím myslím např. expáky. Padne mi expák, dám ho do skladu, otevřu další truhlu a chci ho dát na expák ve skladu, jenže to nejde stakovat, ač při otevírání truhel najednou se stakují. Asi vím, proč máme 4 inventáře.
NEPRODEJNOST BÉČKOVÝCH VĚCÍ
Opět stupidita. Proč, proč a zase proč... Proč nemohu prodat Bčkové věci, které mi padají z různých truhel ? Já tu věc nechci, nechci za ní yangy, ale proč se jí nemůžu zbavit, když jí nikdy nevyužiju ?
Proč nejdou prodat náčelníci a černé koně ? Mám 75 černých koňů a obdobně náčelníků a zabírá mi to celý inventář. Proč takovéhle věci nemohu prodat obchodnici nebo třeba hráčům ?
A co teprve elixíry.. Třeba ty purpurové. Padají alternativně, z truhel, z tomboly, z bosů a nejdou stakovat mezi sebou. Přitom mají většinou stejný název a účinek. Není to nesmysl ????
Mohl bych takhle pokračovat další hodinku, ale tohle jsou chyby, které jsou v té hře dost limitující a dělají tu hru prakticky nehratelnou. Ptám se tedy a otevírám diskuzi, je v řešení nějaké řešení těhle problémů nebo jsem vůbec první, komu tyhle chyby vadí ? Díky za věcné názory..
Charon